Kos, lesing og Earth Hour!

Etter en lang tur på to veldig fulle tog, ble lørdagskvelden brukt til mye hyggelig. Først hadde vi quiz, som Ingrid og jeg hadde laget. Vi hadde fire lag med, det var premie og god stemning. På lørdag var det jo også Earth Hour, vi skrudde av lysene (litt sent vel og merke), tente stearinlys og fant fram en flaske sprit. Denne flasken ble kjøpt i Østerrike, som takk for hjelpen etter at Ingrid og Linn passet gullfiskene. På flasken satt en pakke fyrstikker, så vi måtte jo teste! Morsomt, men litt spesiell smak. 

 

Kvelden ble avrundet med Tintin, filmen som gikk på kino for ikke så veldig lenge siden. Jeg likte den godt, så fantastisk bra animering! 

I går hadde jeg nesa i bøkene mesteparten av dagen, begynner å hope seg opp litt nå. Straffen for å gjøre så mange koselige ting i stedenfor skole... Skjerpings!

Forøvrig var det jo 1. april i går. Det foregikk ikke så mye luring her på Ljunghusen, men under finner du linker til en del artige spøker i gårsdagens aviser:

 - En kanskje litt søkt historie om at hele samlingen fra Lillehammer OL skulle gis bort var å lese i Gudbrandsdølen Dagningen.

 - I følge Aftenposten skal det snart bli merking av alkohol, slik som vi har på tobakk, med blant annet bilder av skrumplever. Muligheter for promilletest på polet er også en del av myndighetenes nye offensiv, skal vi tro artikkelen.

 - Bergens Tidende kan opplyse at en Statoilstasjon i Bergen er nødt til å kvitte seg med bensin, og selger den derfor billig. Skulle ønske denne var sann!

 - Sandefjords Blad har også en god en, her kan du lese at dersom du er over 25 år, og har plettfri vandel, kan du få utstedt en egen attest som gjør det lov å gi deg alkoholservering til 03.00 i helgene (skjenking stenger 02.00 i Sandefjord). 

 - En av de jeg likte best i dag, var Oslo brann- og redningsetat sin melding på twitter i dag morges: "Vi har fått melding om flere dyr på avveie fra et Sirkus på Tøyen. Flere dyr er observert ved Tøyenbadet. Vi har 3 biler på vei." VG ble i følge de selv lurt, og måtte ringe for å sjekke at de ikke gikk glipp av et scoop. Haha!

 Hadde vært artig med en sånn i botanisk hage!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blondiegoespilot

blondiegoespilot

22, Oslo

Studying to become a commercial pilot at the University of Tromsø, Norway, currently based at TFHS, Skåne, South Sweden. Writing mostly about my progress and aviation, but sometimes other things as well. Contact me on line@ccd.as

Kategorier

Arkiv

hits