Fredag

I går morges ble det et bra pass i Cirrusen med VOR approach. Deretter satte jeg meg på toget til Oslo, jeg har vært på jobbintervju i dag, i et forsøk på å skaffe meg sommerjobb. Håper det blir noe:) 

Avansert teknologi fascinerer meg, og fortiden ligger det en film på vg.no av den så kalte SandFlee, laget av Boston Dynamics. Den er veldig stilig, du kan se den her. Men Boston Dynamics har en robot som jeg synes er kulere, nemlig BigDog. Den skal kunne bevege seg et hvert sted mennesker eller dyr kan, og den kan bære med seg over 150 kg, og veier litt over 100 kg. Jeg blir spesielt imponert over hvor bra den takler å bli sparket til, den beveger seg akkurat som et dyr! 

Egentlig er det litt skummelt også, denne roboten ble første gang vist på youtube i 2008, så man kan jo bare forestille seg hva som er utviklet som man ikke får se! 

Nå er det sengen, også blir det tidlig på toget i morgen og tilbake til Ljungbyhed. God natt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blondiegoespilot

blondiegoespilot

22, Oslo

Studying to become a commercial pilot at the University of Tromsø, Norway, currently based at TFHS, Skåne, South Sweden. Writing mostly about my progress and aviation, but sometimes other things as well. Contact me on line@ccd.as

Kategorier

Arkiv

hits