Gårsdagen!

God formiddag! Nå har jeg nettopp kommet opp fra et pass i simulatoren, hvor vi øvde på å gjøre Localizer approach. Resten av dagen skal jeg lese teori, blir bra.

I går fikk jeg først fly en navigasjonstur med Cirrusen rundt om i Skåne. Det var en kjempefin tur, sett bort i fra at jeg hadde det vi kaller en "airspace bust", som betyr at man går inn i et luftrom man ikke har klarering i. Det skal man jo ikke, så da måtte jeg skrive en NCOR, nonconformance report, på meg selv, hvor man forklarer hva som har skjedd. Neste gang må jeg være mer oppmerksom! Etter turen var jeg i Helsingborg for å fornye mitt medisinske bevis, klasse 1. Det må man gjøre en gang i året. Da sjekkes synet, man tar urinprøve og blodprøve, skriver en egenerklæring, samt at legen gjør en generell sjekk, hører på hjertet også videre. Det gikk som forventet helt fint, så nå har jeg medisinsk bevis i ett år til. Det var veldig fint vær, så det ble besøk på en liten borg i sentrum i samme slengen.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blondiegoespilot

blondiegoespilot

22, Oslo

Studying to become a commercial pilot at the University of Tromsø, Norway, currently based at TFHS, Skåne, South Sweden. Writing mostly about my progress and aviation, but sometimes other things as well. Contact me on line@ccd.as

Kategorier

Arkiv

hits