Ukesoppdatering

Nå har det vært dødt i det siste, har rett og slett vært litt lat. I uken som har gått har vi bare hatt teoriundervisning, i Flight Planning og Instrumentation. Vi har også hatt en progress test i Flight Planning som gikk bra:) Sist helg var jeg i Oslo, det var veldig gøy, fint å se igjen noen gamle venner, selv om det desverre ikke ble tid til å se alle jeg ville. Satser på at det ikke blir alt for lenge til neste gang. I morgen begynner en uke med flygning, og jeg har to pass i simulatoren i morgen. Jeg har foreløpig hatt fem pass i den, en Beechcraft King Air 200. Her lærer vi å fly kun på instrumenter og å bruke forskjellige navigasjonshjelpemidler. På den måten kan vi fly uten å se noen ting. Det er kjempegøy! Til uken skal vi også begynne å øve på det samme i Cirrusen, så da er vi ikke lenger avhengig av fint vær:) Slik ser simulatoren ut:

Beech 200 er egentlig et tomotors fly, men nå som vi bare bruker den til å øve på å fly på instrumentene later vi som om det er enmotors og vi har en forenklet sjekkliste. Men senere skal vi begynne å trene skikkelig på den, når vi skal ha MCC kurs (Multi Crew Co-Operation). Blir spennende. Beech 200 ser egentlig slik ut:
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blondiegoespilot

blondiegoespilot

22, Oslo

Studying to become a commercial pilot at the University of Tromsø, Norway, currently based at TFHS, Skåne, South Sweden. Writing mostly about my progress and aviation, but sometimes other things as well. Contact me on line@ccd.as

Kategorier

Arkiv

hits