Bestått:)

I går hadde vi Final test (skoleprøver) i blokk II, og jeg sto på alle sammen:) Det var utrolig deilig, nå er det bare å fortsette å lese, så jeg står på myndighetsprøvene også! Jeg fikk desverre ikke så veldig bra prosent, men det er jo viktigst å stå! I Principles of Flight fikk jeg 84%, i Aircraft General Knowledge 80% og i Human Performance and Limitations fikk jeg 91%. Kravet på skoleprøvene er 80%, så det var jo på hengende håret i AGK:p På myndighetsprøvene trenger vi bare å ha 75%, så det skal nok gå bra! 

Nå gjør jeg spørsmål på Bristol, en database vi kan bruke til å øve til myndighetsprøvene.
6 kommentarer

Marius (0211)

07.feb.2012 kl.22:53

Gratulerer med beståtte skoleprøver:)

Hvordan er de ulike blokkene i forhold til hverandre mtp. innhold og vanskelighetsgrad?

blondiegoespilot

08.feb.2012 kl.13:43

Marius (0211): Tusen takk! Jeg synes denne blokken var størst, med mest pensum. Det kommer jo litt an på hvilke fag man synes er mest spennende om det blir vanskelig eller ikke. Jeg slet en del med G-Nav i forrige blokk, så sånn sett var den "verre" for meg, men jeg vil si at denne blokken var mer omfattende. Visstnok skal den blokken vi begynner på neste uke være greiere:) Hvordan går det med dere der oppe i Bardufoss? Går det bra med teorien?

Marius

08.feb.2012 kl.14:57

Okay. At det kan være vanskelig tror jeg på:p

Er det litt sånn at det går greiere å lære seg nye ting etter hvert som man kan mer og mer fra før?

Her oppe i Bardufoss går det ganske greit! Ilmar og Espen gjør så godt de kan med å lære oss PPL-teorien, og det klarer de ganske bra synes jeg. Det er litt dumt at vi ikke flyr enda, for det er ganske mange ting hvor det føles som at jeg ville lært dem bedre oppe i lufta. Jeg vurderer derfor å ta noen (3-6) timer hos flyklubben for å få litt kobling mellom teori og praksis, helst nå før eksamenene. FTO'en blir fortsatt forsinket til rundt mai, ser det ut til, så det blir jo ikke noen UiT-flyvninger før den tid. Nå kommer to uker med mye bed.øk. (jippi...)!

Ellers bra! Begynner å komme litt i orden på brakka og snart:)

blondiegoespilot

08.feb.2012 kl.22:16

Marius: Ja, så absolutt, mange ting henger jo sammen, og PPL'en gir jo et fint grunnlag. Så bra, det er fine karer:) Veldig ofte får man bedre forståelse av å gjøre ting i praksis, men det går helt sikkert helt fint hvis dere bare leser også. Uff da, ting tar sin tid... Hehe, BedØk er ikke det faget som føles mest relevant akkurat nå nei, men det kan jo hende det kommer godt med i fremtiden:) Ja, hvordan går det med brakka egentlig? Pusses det opp enda?

Marius

09.feb.2012 kl.16:33

Joda, det vil nok gå greit å ikke fly mens vi har teori, men jeg begynner å bli rimelig utålmodig her, kjenner jeg:p

Mja, jeg vet ikke om jeg er så mye mer positiv til bed.øk. etter den første dagen med det i dag. Det blir vel det faget hvor jeg leser meg gjennom pensumet i sinne, haha. Men det går nok greit.

Brakka er vel mer eller mindre langt fra ferdig. Vi flyttet jo over i den "oppussede" brakka for en ukes tid siden. Det vil si, vinduene er skiftet og det er bra, for vinduet mitt i den gamle brakka hadde faktisk en glipp på en mm mellom vinduet og vinduskarmen! Så det kom litt is inn der da.

Men vinduene her er byttet med nye og de funker veldig bra. Ellers så er det ikke gjort noe som helst her, egentlig. Vegger med 8-10 borehull i, gamle slitte dører, gammelt garderobeskap (de i den gamle brakka er bedre) og dolokket mitt er løst. Etter at vi fant den musen inne på fellesrommet i helga, så er nå siste nytt at det er en vannlekkasje i taket ute i gangen. Men utenom at varmtvannet lukter litt rart (vet ikke om det er bakterier eller mineraler som lukter), så er det egentlig litt fint her. Senga er god, fin flislegging på badet, det meste av bygget er sånn ca. i vater... Vi fikk også en stor fryser i går... Og, det er vel statusen så langt :p

De skal bygge et kjøkken til oss i fellesrommet, men vi får nå se om det skjer noe der før sommeren.

Men uansett, jeg har utsikt rett mot rullebanen og om sommeren kan jeg sitte i vinduet og spise pizza mens jeg ser soldatene slite seg ut i hinderløypa utenfor, så alt i alt er jeg egentlig litt fornøyd ^^,

blondiegoespilot

11.feb.2012 kl.12:54

Marius: Det skjønner jeg. "Bare å bite tenna sammen" har blitt et slags favorittmotto her i gården...:) Okei, det er jo bra, husker det trakk fælt når vi bodde der også. Resten høres jo veldig kjent ut! Får satse på at det blir litt bedring i det etter hvert. Haha, mus faktisk! Sjarm det da:p Ja, med tanke på utsikten på den siden av brakka er jo beliggenhet fin:)

Skriv en ny kommentar

blondiegoespilot

blondiegoespilot

22, Oslo

Studying to become a commercial pilot at the University of Tromsø, Norway, currently based at TFHS, Skåne, South Sweden. Writing mostly about my progress and aviation, but sometimes other things as well. Contact me on line@ccd.as

Kategorier

Arkiv

hits