Resultatet! / The result!

Jeg sto med god margin på både Air Law (38 spørsmål), Meteorologi (90 spørsmål), og kommunikasjon (28 spørsmål). Men så strøk jeg i generell navigasjon. Det er for så vidt det faget jeg synes er vanskeligst, men det blir veldig surt når man får vite at ut av 50 spørsmål fikk jeg 39 riktige, som tilsvarer 78 prosent. Vi må ha 80 prosent for å stå, altså en feil for mye, fantastiske 2%. Surere blir det når jeg oppdager at en av feilene er at jeg har blingset på et tall på en oppgave vi bare skulle lese av et kart, sluuurvefeil! Jeg skal ta den opp igjen på mandag, også skal vi ta alle prøvene på nytt neste onsdag, da for myndighetene. Lese lese! :)

 

Passed Air Law (38 questions), Meteorology (90 questions) and Communications (28 questions), easily. Failed General Navigation. Not cool, especially when I figured out that I got a score of 78 % out of 50 questions, and we need 80 % to pass. And one of my mistakes was misreading from a map, which should be easy. Sloppiness! Retake is on monday, and wednesday is SCAA exams. More studying ahead :)

2 kommentarer

Kamilla K

18.nov.2011 kl.17:35

Line! :D Heei! Glad du skrev til meg, for da oppdaget jo jeg din blogg og! Synes det er utrolig kult at du holder på å bli pilot. Hadde flyskrekk i mange år, så leste naturlig nok veldig mye om det å jobbe med fly i den perioden - for å få bort skrekken. Nå synes jeg det er veldig fascinerende! Skikkelig tøft av deg å følge en slik drøm!

blondiegoespilot

18.nov.2011 kl.17:42

Kamilla K: Hei! Så bra:) Jeg skjønner litt at man kan få skrekk for å fly som passasjer, man aner jo ikke hva som foregår:p Så utrolig bra at du kom over det, kjenner at jeg ble nysgjerrig på den boken!

Tusen takk, jeg synes det er kjempegøy :)

Skriv en ny kommentar

blondiegoespilot

blondiegoespilot

22, Oslo

Studying to become a commercial pilot at the University of Tromsø, Norway, currently based at TFHS, Skåne, South Sweden. Writing mostly about my progress and aviation, but sometimes other things as well. Contact me on line@ccd.as

Kategorier

Arkiv

hits